VERKOOPTRAINING SUCCESVOLLER VERKOPEN

Haal jij te weinig resultaat uit jouw verkoopgesprekken? Wil jij leren hoe je een succesvol verkoopgesprek voert? Het gesprek met jouw potentiële klant afsluiten met een deal i.p.v. een vage afspraak? Wil je leren hoe je met bezwaren om gaat en durft door te pakken? Dat leer je in deze verkooptraining. Op een manier die voor jou en de klant goed voelt.  

 

speciaal voor ZZP'ers en zelfstandig ondernemers

In de training leer je hoe je het gesprek met de klant goed voorbereidt, hoe je jezelf en jouw product of dienst verkoopt. De juiste vragen stelt om de wensen van de klant helder te krijgen en zo het juiste aanbod te doen. Hoe je omgaat met bezwaren en doorpakt naar de verkoop. Hoe je meer en vaker verkoopt aan dezelfde klant.

EERST VOLGENDE TRAININGEN:

Alkmaar  09.30 uur - 16.30 uur


 • Dinsdag 15 oktober 2019

 • Dinsdag 19 november 2019

 • Dinsdag 17 december 2019

 • Dinsdag 14 januari 2020

 • Dinsdag 11 februari 2020

 • Donderdag 12 maart 2020

 • Donderdag 16 april 2020


Zie deze training echt als een investering in jezelf en jouw bedrijf. Je verdient het immers heel snel terug. Bedenk maar eens wat het jou aan omzet oplevert wanneer je de conversie, het percentage leads dat je omzet in een verkoop, met 10 tot 50% verhoogt. Dan heb jij deze investering zo terug verdiend.

 • Training Succesvoller Verkopen:
  € 595,-
  inclusief lunch en lesmateriaal, excl. btw

Als ondernemer steek je heel veel tijd en energie in het vinden van nieuwe klanten. Dan is het belangrijk om van elke lead, elke potentiële klant, uiteindelijk ook een echte klant te maken. Dat leer je in deze verkooptraining. Het gaat jou echt helpen om sneller en vaker de deal te sluiten. Op een manier die voor jou en de klant goed voelt. Ben je op zoek naar een verkooptraining met praktische en direct toepasbare tips dan is deze verkooptraining zeker geschikt voor jou.

Succesvoller Verkopen
Pettemerstraat 12b
1823 CW Alkmaar
+31 6 547 141 28
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 SMACK it CREATIONS
ALL RIGHTS RESERVED