fbpx

VERKOOPTRAINING SUCCESVOLLER VERKOPEN

Haal jij te weinig resultaat uit jouw verkoopgesprekken? Wil jij leren hoe je een succesvol verkoopgesprek voert? Het gesprek met jouw potentiële klant afsluiten met een deal i.p.v. een vage afspraak? Wil je leren hoe je met bezwaren om gaat en durft door te pakken? Dat leer je in deze verkooptraining. Op een manier die voor jou en de klant goed voelt.  

 

speciaal voor zelfstandig ondernemers

In de training leer je hoe je het gesprek met de klant goed voorbereidt, hoe je jezelf en jouw product of dienst verkoopt. De juiste vragen stelt om de wensen van de klant helder te krijgen en zo het juiste aanbod te doen. Hoe je omgaat met bezwaren en doorpakt naar de verkoop. Hoe je meer en vaker verkoopt aan dezelfde klant.

DATA TRAININGEN:

 09.30 uur - 16.30 uur


 • Donderdag 28 mei 2020

 • Dinsdag 16 juni 2020

 • Donderdag 2 juli 2020

 • Dinsdag 1 september 2020


Zie deze training echt als een investering in jezelf en jouw bedrijf. Je verdient het immers heel snel terug. Bedenk maar eens wat het jou aan omzet oplevert wanneer je de conversie, het percentage leads dat je omzet in een verkoop, met 10 tot 50% verhoogt. Dan heb jij deze investering zo terug verdiend.

 • Training Succesvoller Verkopen:
  € 595,-
  inclusief lunch en lesmateriaal, excl. btw

Als ondernemer steek je heel veel tijd en energie in het vinden van nieuwe klanten. Dan is het belangrijk om van elke lead, elke potentiële klant, uiteindelijk ook een echte klant te maken. Dat leer je in deze verkooptraining. Het gaat jou echt helpen om sneller en vaker de deal te sluiten. Op een manier die voor jou en de klant goed voelt. Ben je op zoek naar een verkooptraining met praktische en direct toepasbare tips dan is deze verkooptraining zeker geschikt voor jou.

Wat deelnemers zeggen over
de verkooptraining Succesvoller Verkopen:

Jesper van Langen, Filmmacht

Onlangs de training Succesvoller Verkopen gevolgd bij Ingrid. De training is een echte aanrader voor iedere ondernemer die zijn klanten graag optimaal van dienst wilt zijn. In een kleine groep leer je onder andere om de juiste vragen te stellen.  Op die manier krijgen we de wensen van de klant helder en kan ik mijn klanten het juiste aanbod  te doen. Een win win situatie.

 • De training is een echte aanrader voor iedere ondernemer
 • Ik kreeg meer zelfvertrouwen!
 • Effectiever gesprekken voeren
 • De training is een echte aanrader voor iedere ondernemer

  5.0/5.0 ★ ★ ★ ★ ★
  Jesper van Langen Filmmacht
  De training is een echte aanrader voor iedere ondernemer die zijn klanten graag optimaal van dienst wilt zijn. In een kleine groep leer je onder andere om de juiste vragen te stellen. Op die manier krijgen we de wensen van de klant helder en kan ik mijn klanten het juiste aanbod doen. Een win win situatie.
 • Ik kreeg meer zelfvertrouwen!

  5.0/5.0 ★ ★ ★ ★ ★
  Han van Schie, Poda omheiningen
  Ingrid is een gedreven persoon en is in staat je de spiegel voor te houden, mede door de goede tips van haar heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en kom ik in een gesprek of aan de telefoon tot betere afspraken.
 • Effectiever gesprekken voeren

  5.0/5.0 ★ ★ ★ ★ ★
  Claudia Klokkemeijer Budgetcoach
  Ingrid kan goed luisteren en filteren wat nu eigenlijk het echte probleem van verkopen is bij haar klant. Ze heeft mij geleerd om mijn gesprekken effectiever te voeren. Gesprekken waarin ik geen trucje toepas maar gewoon mijzelf blijf en toch meer resultaat behaal.

Succesvoller Verkopen
Pettemerstraat 12b
1823 CW Alkmaar
+31 6 547 141 28
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 SMACK it CREATIONS
ALL RIGHTS RESERVED