Verkoop Expert Training

Wil je leren verkopen en zoek je hulp om jouw bedrijf te laten groeien? Wil je starten met jouw bedrijf en jouw bedrijf meteen succesvol laten zijn? Of ben je al even bezig maar lukt het je niet om jouw omzet te vergroten en jouw bedrijf Ècht rendabel te laten zijn? Met deze intensieve training leer je in 3 maanden hoe je jouw product of dienst het beste kan verkopen en hoe jij jouw onderneming kan laten groeien. 

SPECIAAL VOOR ZELFSTANDIG ONDERNEMERS


De Verkoop Expert Training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 2 dagen verkooptraining

  • 1 dag training Succesvolle offertes schrijven en opvolgen

  • 1 dag feedback op jouw offerte en jouw verkoopgesprek

  • 3 persoonlijke coaching sessies

Gedurende deze 3 maanden ga je actief aan de slag met jouw verkoopgesprek en ga je direct resultaat zien van de gevolgde trainingsdagen. In de omzet Èn in het plezier dat je gaat krijgen in het voeren van de gesprekken. Juist doordat je het geleerde meteen in de praktijk brengt leer je snel. Door de verschillende trainingsdagen en de persoonlijke coaching krijg je hulp op het moment dat je dat nodig hebt.


Hoe werkt het:

Aan de Verkoop Expert Training nemen 4 tot 6 ondernemers deel. De trainingsdagen zijn gezamenlijk. Door de kleine groep is er veel individuele aandacht en leer je elkaar en elkaars bedrijf goed kennen. Je gaat het programma echt met de groep volgen en elkaar helpen en ondersteunen. In de persoonlijke coaching sessies is er volop aandacht voor jouw specifieke leerwensen. Ook de feedback dag is gezamenlijk, zodat je niet alleen leert van jouw gesprek en offerte, maar ook hoe anderen dit doen. Voorafgaand aan de training plannen we een intakegesprek om jouw specifieke wensen te bespreken.

Je ontwikkelt in deze 3 maanden jouw verkoopvaardigheden Èn jouw ondernemersvaardigheden. Hoe je jezelf en jouw bedrijf verkoopt en hoe jij met overtuiging gesprekken voert met jouw klanten. Doorpakt naar de verkoop. Vooral in de persoonlijke sessies kijken we ook naar jouw ondernemersvaardigheden. Ik laat je in de spiegel kijken zodat jij een goed beeld krijgt van jouw sterke punten en de punten waar je nog verder aan wilt werken.

Wil je meer informatie over dit programma? Bel mij op 06-54714128 of vraag een gesprek aan. Ik help je graag om jouw bedrijf te laten groeien.

 


Succesvoller Verkopen
Pettemerstraat 12b
1823 CW Alkmaar
+31 6 547 141 28
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 SMACK it CREATIONS
ALL RIGHTS RESERVED