fbpx

SUCCESVOLLE OFFERTES

Maak je offertes en leveren deze te weinig op? Heb je moeite met het schrijven van een goede offerte? Vind je het lastig om jouw offertes op te volgen? In deze training leer je hoe jij kan scoren met jouw offertes.

Je leert op een succesvolle manier offertes te schrijven en op te volgen. Leer hoe je vaker de deal sluit met jouw offertes.

Offertes uitbrengen is een belangrijk onderdeel voor elk bedrijf en voor iedere ondernemer. In mijn werk als trainer en ondernemerscoach zie ik dat er op dit gebied nog heel veel te verbeteren valt. Het is zo mooi om te zien dat na het volgen van de training Succesvolle Offertes schrijven en het toepassen van alle tips van deze training meer offertes worden omgezet in verkoop.

SPECIAAL VOOR ZELFSTANDIG ONDERNEMERS


Deze training is speciaal geschreven voor ZZP'ers en zelfstandig ondernemers.  In de training leer je hoe je de klant verleidt om jou voldoende informatie te geven om een passende offerte te schrijven. Hoe je deze schrijft, de structuur, het taalgebruik, de lay-out. Hoe je de offerte opvolgt en hoe je omgaat met de twijfelende klant, de klant die nog wil nadenken en overleggen. Hoe je in contact blijft met de klant. Hoe je ervoor zorgt dat jouw offerte uiteindelijk ook leidt tot verkoop. Hoe je meer scoort met jouw offerte.  


Eerst volgende trainingen:

Alkmaar  09.30 uur - 16.30 uur

 • Donderdag 25 juni 2020

 • Donderdag 20 augustus 2020

 • Donderdag 22 oktober 2020


Zie de training echt als een investering in jezelf en jouw bedrijf. Je verdient het immers heel snel terug. Bedenk maar eens wat het jou aan omzet oplevert wanneer je de conversie, het percentage offertes dat een deal wordt, met 10 tot 50% verhoogt. Dan heb je deze investering zo terug verdiend.

 • Training Succesvolle Offertes schrijven:
  € 595,-
  inclusief lunch en lesmateriaal, excl. btw
 • De training is een echte aanrader voor iedere ondernemer
 • Ik kreeg meer zelfvertrouwen!
 • Effectiever gesprekken voeren
 • De training is een echte aanrader voor iedere ondernemer

  5.0/5.0 ★ ★ ★ ★ ★
  Jesper van Langen Filmmacht
  De training is een echte aanrader voor iedere ondernemer die zijn klanten graag optimaal van dienst wilt zijn. In een kleine groep leer je onder andere om de juiste vragen te stellen. Op die manier krijgen we de wensen van de klant helder en kan ik mijn klanten het juiste aanbod doen. Een win win situatie.
 • Ik kreeg meer zelfvertrouwen!

  5.0/5.0 ★ ★ ★ ★ ★
  Han van Schie, Poda omheiningen
  Ingrid is een gedreven persoon en is in staat je de spiegel voor te houden, mede door de goede tips van haar heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en kom ik in een gesprek of aan de telefoon tot betere afspraken.
 • Effectiever gesprekken voeren

  5.0/5.0 ★ ★ ★ ★ ★
  Claudia Klokkemeijer Budgetcoach
  Ingrid kan goed luisteren en filteren wat nu eigenlijk het echte probleem van verkopen is bij haar klant. Ze heeft mij geleerd om mijn gesprekken effectiever te voeren. Gesprekken waarin ik geen trucje toepas maar gewoon mijzelf blijf en toch meer resultaat behaal.

Succesvoller Verkopen
Pettemerstraat 12b
1823 CW Alkmaar
+31 6 547 141 28
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 SMACK it CREATIONS
ALL RIGHTS RESERVED