Over Ingrid

In mijn werk als trainer en ondernemerscoach zie ik veel ondernemers worstelen met het verkoopgesprek. Hoe zorg ik dat ik voldoende informatie van de klant krijg om een goede offerte te maken? Hoe blijf ik in contact met mijn klant zonder opdringerig over te komen? Er zijn zoveel aspecten aan het verkoopgesprek die ze niet of onvoldoende beheersen. Heel logisch, want ze zijn meestal geen ondernemer geworden omdat ze verkopen zo leuk vinden.

Mijn doel is om deze ondernemers te helpen om meer omzet te halen uit hun onderneming. Dat ze meer consumenten en bedrijven kunnen helpen met hun product of dienst. Dat er minder ondernemers noodgedwongen moeten stoppen omdat ze onvoldoende verkopen. Want het product of de dienst die ze hebben ontwikkeld is goed, het lukt ze alleen niet om hier de juiste klanten te vinden en deze klanten te laten zien wat het voordeel van hun product of dienst is. De klant te laten kopen.

Herken jij jezelf hierin? Heb jij moeite om de juiste klant te vinden voor jouw product of dienst? Of heb je moeite om de klant te laten zien dat jouw product of dienst voor hem geschikt is? Vind je het lastig om in contact te blijven met de klant nadat je een voorstel hebt gedaan? Wacht je af tot je iets hoort in de hoop dat het allemaal goed komt? Durf je niet om de deal te vragen? Vind je het moeilijk om jouw prijs te bepalen laat staan deze met overtuiging te noemen?

Dan ben jij precies de ondernemer waarvoor ik mijn trainingen en opleiding programma ontwikkelt heb. De ondernemer die ik heel graag help om succesvoller te zijn met zijn bedrijf.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten hoe Succesvoller Verkopen jou en jouw bedrijf kan laten groeien?

Neem gerust contact met mij op.  Dan gaan we samen kijken hoe ik jou kan helpen om met meer resultaat en meer plezier te verkopen.

Succesvoller Verkopen
Pettemerstraat 12b
1823 CW Alkmaar
+31 6 547 141 28
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 SMACK it CREATIONS
ALL RIGHTS RESERVED