fbpx

Wil jij ook meer klanten en meer omzet?

 • Ingrid van Ophem

Vandaag kreeg ik de vraag van iemand wat ik nu het leukste vind. Een training voor zelfstandig ondernemers of een training bij een multinational. Ik doe het allebei en ik vind het ook allebei heel leuk om te doen. Maar als ik echt heel eerlijk ben dan ligt mijn hart toch wel het meest bij het trainen en coachen van een zelfstandig ondernemer. Heel veel ondernemers zijn begonnen met hun bedrijf met een duidelijk idee wat ze willen gaan doen. Wat ze willen gaan verkopen. Alleen hoe je dat verkoopt, daar hebben ze vaak geen ervaring mee. Dat is zo jammer, want velen haken af, stoppen met hun bedrijf omdat verkopen ze niet lukt. Wanneer je deze ondernemers kan helpen om te slagen met hun bedrijf. Dat is wel het mooiste om te doen.

Afgelopen week had ik weer een groep enthousiaste en gedreven ondernemers in mijn training Succesvoller Verkopen. Prachtig om ze met praktische tips te helpen. Mooi om te zien dat er bij iedereen kwartjes vallen. De reacties die je krijgt. "Zo had ik er nog nooit naar gekeken, maar je hebt helemaal gelijk. Nu jij mij in de spiegel laat kijken dan zie ik precies waar ik het beter kan doen." Dat zijn soms kleine dingen die een groot verschil kunnen maken. Het verschil tussen wel de deal sluiten of dit niet te doen.

Wanneer je dan in de evaluatie mooie woorden terugleest als verhelderend en interactief. Zeer waardevol en ik ben ervan overtuigd dat ik nu meer resultaat ga halen uit mijn verkoopgesprekken, dan word ik daar heel gelukkig van.

Wil jij ook in een keer samen met mij in de spiegel kijken? Tips krijgen hoe je meer resultaat kan halen uit jouw verkoopgesprek? Op 10 oktober geef ik een workshop Succesvoller Verkopen: Meer klanten, meer omzet. Wie wil dat nou niet? De vraag is alleen hoe doe je dat? Vooral als verkopen niet jouw ding is. Je het best lastig vindt om met overtuiging jouw product of dienst, laat staan jezelf te verkopen. Toch is de sleutel naar meer klanten en meer omzet beter verkopen. Meer resultaat halen uit jouw verkoopgesprek. 

Verkopen kan je leren en tijdens deze workshop krijg je tips hoe je jezelf en jouw product of dienst nog beter kan verkopen. Ga je ontdekken dat verkopen leuk is wanneer je het op de juiste manier doet. Ga je inzien dat de klant heel graag wil kopen, maar dat jij die signalen vaak niet ziet en daardoor kansen laat liggen. Leer je hoe je in contact blijft met de klant en ook daarmee jouw omzet verhoogt.

Wil jij ook meer klanten en meer omzet? Een keer kritisch kijken hoe jij het doet en tips krijgen hoe je meer resultaat haalt uit jouw verkoopgesprekken? Meld je dan hier aan. Wil je eerst meer informatie, bel mij dan op 06-54714128.

Ik help je graag verder om jezelf en jouw bedrijf te laten groeien.

 

 

Ook interessant om te lezen:

 • Wat stelt de klant veel vragenWat stelt de klant veel vragen

  Wat stelt de klant veel vragen

  Dat heb jij vast ook wel eens. Een klant vraagt bij jou een offerte aan en vervolgens blijft een klant maar vragen stellen. Heb je hier ervaring mee? Wat zijn de voorwaarden? Hoe werken jullie nu precies? En jij denkt wat wil die klant nu eigenlijk?

  Lees verder

 • In contact blijven met de klant, juist nu!In contact blijven met de klant, juist nu!

  In contact blijven met de klant, juist nu!

  Zit jij letterlijk met je handen in het haar en denk je en hoe nu verder? Wil je actie ondernemen maar weet je niet goed welke dat dan moet zijn? Ik herken het helemaal. Ik had het ook de afgelopen weken. Al mijn trainingen geannuleerd en een lege agenda. Wat ga ik doen? Ik ben contact gaan zoeken met mijn klanten. Mijn netwerk en dat heeft mij al heel veel nieuwe inzichten en mogelijkheden opgeleverd. Want juist nu is het belangrijk om in contact te blijven met je klant.

  Lees verder

 • Wie beslist er eigenlijk?Wie beslist er eigenlijk?

  Wie beslist er eigenlijk?

  Verkopen doe je vaak niet aan één persoon. Je spreekt misschien wel één persoon, maar deze persoon heeft één of meerdere mensen achter zich die meedenken en soms ook meebeslissen. Dus verkoop je meestal aan een aantal personen. En dat is best lastig, want vaak spreek je deze niet, maar bepalen zij wel mee wat er uiteindelijk wordt gekocht en of er daadwerkelijk wordt gekocht. In verkoop taal noemen we dat de Decision Making Unit de DMU. De groep die de beslissing maakt.

  Lees verder

  Succesvoller Verkopen
  Pettemerstraat 12b
  1823 CW Alkmaar
  +31 6 547 141 28
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  © 2019 SMACK it CREATIONS
  ALL RIGHTS RESERVED

  Agenda

  Meld je nu aan voor een van onze trainingen

  Er zijn slechts een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar.


  AANMELDEN